TOP termékek

Szavazás

Tetszik az oldal?

Barenbrug RPR Lawn 1kg

Barenbrug RPR Lawn 1kg
Barenbrug RPR Lawn 1kg

Pázsit, amely erős, mint a vas


  • Regenerálódó Angol perjét /RPR/ tartalmaz
  • Gyorsan fejlődő erős pázsit
  • Jó regenerálódó képesség
  • Új vetésre és felülvetésre egyaránt alkalmas
  • Kiváló betegség ellenállóság jellemzi
  • Sűrű pázsitot alkot, így kevesebb gyommal kell számolnunk
  • Zöld Bolygó címke – fenntartható ápolást tesz lehetővé
Bővebben
4 750 Ft
Részletek

Összetétel:

Fajok

30% RPR - Lolium perenne - Angol perje (Regenerálódó Angol perje)
30% Lolium perenne - Angol perje
25% Festuca rubra ssp. commutata - Vörös csenkesz (törpe)
15% Festuca rubra ssp. rubra - Vörös csenkesz (tarackos)

Gyorsan fejlődő erős pázsit

Az RPR Lawn egy gyors fejlődésű fűmagkeverék, mely erős, strapabíró pázsitot ad. Alkalmazásával nem kell hosszú ideig várnia arra, hogy a füvesített területet használni tudja. A pázsitfelület rövid idő alatt elég sűrű és erős lesz ahhoz, hogy lehetőséget biztosítson a szabadidő aktív eltöltéséhez. A fűmagkeverékekben a regenerálódó angol perje biztosítja a strapabíró képességet, melyet hagyományos angol perjével társítanak. Az RPR Lawn fűmagkeverék az erős igénybevételnek is jól ellenáll.

Széleskörű felhasználás
Az RPR Lawn fűmagkeverék felhasználható kertek, parkok és sportcélú felületek kialakításához. Az erős igénybevétellel szembeni ellenállóság mellett fontos a pázsit esztétikus megjelenése is, melynek szintén eleget tesz ez a fűmagkeverék. Az RPR Lawn használata gyors fejlődésű, erős, esztétikus pázsitot eredményez.

Új telepítésre és felülvetésre egyaránt alkalmas
Az RPR Lawn új telepítésre és felülvetésre egyaránt alkalmas. Amennyiben szükséges a felülvetéssel folyamatosan jó állapotban tarthatja pázsitját, így egész évben dús, minőségi füves területen töltheti szabadidejét.

Gyors kelés és kezdeti fejlődés
Az RPR Lawn fűmagkeverékben található angol perje gyors kelést és korai erőteljes fejlődést ad, míg a vörös csenkesz dússá teszi a pázsitunkat. A végeredmény: egy rövid idő alatt kialakítható, esztétikus, strapabíró gyepfelület.

Zöld Bolygó Címke
A Barenbrug termékfejlesztése során kiemelt figyelmet fordítanak a pázsit felületek környezetkímélő és gazdaságos fenntartására és használatára. A Zöld Bolygó címkével ellátott fűmagkeverékekkel a Barenbrug hozzájárul a pázsitok fenntartható használatához és fenntartásához. Kiterjedt kutatási tevékenység és hosszú évek tapasztalata biztosítja a Barenbrug részére azt a hozzáértést, amellyel kiválasztják a legmegfelelőbb fűfajtákat és fűmagkeverékeket a füves területek fenntartható használatához és ápolásához.


Adatok
Cikkszám
30104
Tömeg
1 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!